Myynti: Osmo Alahautala 040 546 3877

Pohjolan Suoja-aine tarjoaa kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille modernien Shell-Thermo – lämmitysöljyjen lisäksi kattavan valikoiman erilaisia polttonesteitä, kuten moottoripolttoöljyä, raskasta polttoöljyä ja dieseliä.

Lämpöpuisto

Lämpöpuisto Oy on luotettava Suomalainen perheyritys, jolla on yli 25 vuoden kokemus öljyalalta. Lämpöpuisto on suomen ainoa valtuutettu Shell-polttonesteiden suoramyyjä.
Toimintavarmuus on huippuluokkaa. Toimipisteet sijaitsevat Turussa, Espoossa ja Oulussa. Kapasiteetti on noin 50 säiliöautoa, jotka toimittavat kuukausittain keskimäärin noin 8000 toimitusta. Vuonna 2015 toimitusmäärä oli yli 250 miljoonaa litraa.

Yksilöllistä palvelua sekä yksityisille että yrityksille

Toiminnan peruspilareita ovat modernit öljytuotteet, kilpailukykyiset
hinnat, toimitusvarmuus sekä asiantunteva ja yksilöllinen palvelu.
Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä ja julkisyhteisöjä. Monet
asiakkuuksistamme ovat vuosikausien mittaisia. Käänny luottamuksella
puoleemme

Shell Thermo Premium –lämmitysöljy

Shell Thermo Premium on lisäaineistettu rikitön lämmitysöljy, joka on kehitetty palamaan tehokkaasti ja pitämään lämmityslaitteistosi puhtaampana verrattuna tavalliseen peruslaatuiseen lämmitysöljyyn.

Shell Thermo Premium palaa erittäin tehokkaasti ja puhtaasti, mikä pienentää öljynkulutusta tutkitusti jopa kolme prosenttia ¹. Tehostettu palaminen nostaa laitteiston tehoastetta, jolloin laitteisto toimii pidempään uudenveroisena. Premiumin sisältämä lisäaine parantaa laitteiston toimintavarmuutta ja pitää sen puhtaampana vähentämällä noenkertymistä kattilan seinämiin ja sakanmuodostumista säiliöön.

Premium suojaa lämmityslaitteiston metalliosia ruostumiselta, jolloin laitteiston käyttöikä pitenee. Lisäksi Premium on neutralisoivan hajusteen ansiosta miellyttävämmän tuoksuista kuin tavalliset lämmitysöljyt.

 

Innovatiivinen Shell Thermo Eco Ultra –lämmitysöljy

Shell Thermo Eco Ultra on lisäaineistettu rikitön lämmitysöljy, joka sopii erityisesti uudenaikaisten energiatehokkaiden kondenssikattiloiden lämmönlähteeksi. Eco Ultran lisäaine on täysin orgaaninen eikä se sisällä lainkaan metallia. Tämä mahdollistaa Eco Ultran käytön kondenssikattiloissa, joiden nykyisiä laitteistoja korkeampi hyötysuhde säästää energiaa ja ympäristöä.

Shell Thermo Eco Ultra palaa erittäin tehokkaasti ja puhtaasti, mikä pienentää öljynkulutusta tutkitusti jopa kolme prosenttia ¹. Tehostettu palaminen nostaa laitteiston tehoastetta, jolloin laitteisto toimii pidempään uudenveroisena. Eco Ultran sisältämä lisäaine pitää laitteiston puhtaampana vähentämällä noenkertymistä kattilan seinämiin ja sakanmuodostumista säiliöön ja näin myös laitteiston huoltotarve vähenee. Eco Ultran lisäaine suojaa lämmityslaitteiston metalliosia ruostumiselta, jolloin laitteiston käyttöikä pitenee. Lisäksi Eco Ultra on neutralisoivan hajusteen ansiosta miellyttävämmän tuoksuista kuin tavalliset lämmitysöljyt

 

Shell Thermo City – polttoöljy moottori- ja lämmityskäyttöön

Shell Thermo City on tasalaatuinen rikitön polttoöljy, joka soveltuu sekä moottori- että lämmityskäyttöön.Se täyttää SFS-EN 590 -normin mukaiset vaatimukset. Shell Thermo City on saatavilla kesä- ja talvilaatuisena.

 

Shell Diesel

Shell Diesel on rikitöntä citylaatuista SFS-EN 590 -normin ja suomalaisen rikittömän dieselin vaatimukset täyttävää dieselöljyä.

 

Lämpöpuisto Oy

Rieskalähteentie 55-57

20300 Turku

Laskutus 020 7991319 (8-16)

Asiakaspalvelu 040 5463 877