Myynti: Osmo Alahautala 040 546 3877

Pohjolan Suoja-aine tarjoaa kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille modernien Shell-Thermo – lämmitysöljyjen lisäksi kattavan valikoiman erilaisia polttonesteitä, kuten moottoripolttoöljyä, raskasta polttoöljyä ja dieseliä.

Yritys

Lämmitysöljyt ja muut Shell-polttonesteet edullisesti sekä vaivattomasti Pohjolan Suoja-aineelta.

Pohjolan Suoja-aine tarjoaa kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille modernien Shell-Thermo – lämmitysöljyjen lisäksi kattavan valikoiman erilaisia polttonesteitä, kuten moottoripolttoöljyä, raskasta polttoöljyä ja dieseliä. Kaikissa näissä kykenemme  tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat ja varmat, nopeat toimitukset. Pyydä tarjous Pohjolan Suoja-aineelta

Pohjolan Suoja-aineelle jokainen asiakas on tärkeä. Pyrimme yksilölliseen palveluun, jossa etsitään jokaiselle asiakkaalle sopiva palvelumuoto. Meillä on paljon kokemusta esimerkiksi kotitalouksien, maataloustuotannon, koneurakoinnin ja teollisuuden polttoainehuollosta. Kannattaa kysyä myös automatisoiduista palveluistamme, jotka lopettavat murheet polttoaineen loppumisesta kesken.

Ota yhteys Pohjolan Suoja-aine / Osmo Alahautala Puh: 040-5463877 hoidetaan polttoaineasiat kuntoon!

Pohjolan Suoja-aine On vuonna 1998 perustettu Alavieskalainen yritys. Meillä on paljon kokemusta polttonesteitten myynnistä, jotka tulivat meille myyntiin vuonna 1998. Olemme Lämpöpuisto Oy valtuuttama Shell polttonesteiden jälleenmyyjä.